İHA'lar tespit etti, F-16'lar vurdu

Hakkari'de Kavaklı ile Çoban Dağı arasındaki bölgede İHA'lar tarafından tespit edilen 3 terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

20 Temmuz 2017 Perşembe 14:02
İHA'lar tespit etti, F-16'lar vurdu






HAKKARİ (AA) - Hakkari'de Kavaklı ile Çoban Dağı arasındaki bölgede 3 teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Kavaklı ile Çoban Dağı arasındaki bölgede insansız hava araçlarıyla (İHA) 3 bölücü terör örgütü mensubunun tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Tespit edilen 3 bölücü terör örgütü mensubu F-16 savaş uçakları ile yapılan hava harekatı neticesinde etkisiz hale getirilmiştir. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir." denildi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.