İki Kardeşin Yaşadığı Ev Yandı

ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde iki kardeşin birlikte yaşadığı evde ilk belirlemelere göre elektrik kontağından yangın çıktı. Evde bulunan mutfak tüpünün de patladığı yangını, orman ve itfaiye ekipleri söndürdü. Ev tamamen yanarak...

30 Ekim 2014 Perşembe 16:46
İki Kardeşin Yaşadığı Ev Yandı






ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde iki kardeşin birlikte yaşadığı evde ilk belirlemelere göre elektrik kontağından yangın çıktı. Evde bulunan mutfak tüpünün de patladığı yangını, orman ve itfaiye ekipleri söndürdü. Ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.
İlçe merkezine 23 kilometre mesafedeki Yukarı Şapçı Köyü'nde geçimini çiftçilik yaparak sağlayan Ramazan Karakaş (35) ve ablası Ayten Karakaş'ın (45) birlikte yaşadığı evde, bugün saat 12.30 sıralarında, ilk belirlemelere göre elektrik kontağından yangın çıktı. Kısa sürede evi saran alevlere Karakaş kardeşler ile komşuları su dolu kovalarla müdahale etti. Bu sırada evdeki mutfak tüpü patladı. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Orman ve itfaiye ekiplerinin de bölgeye gelip çalışmaya başlamasıyla yangın söndürüldü. Ev kullanılamaz hale geldi. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.

FOTOĞRAF

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.