İncirliova'da ilkokulda ilkyardım tatbikatı

Burhan CEYHAN/ İNCİRLİOVA,(Aydın),() -  AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, bir ilkokul ile Toplum Sağlığı Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği ilk yardım tatbikatı gerçeğini aratmadı. İncirliova Toplum Sağlığı Merkezi ile İlçe...

27 Şubat 2015 Cuma 19:42
İncirliova'da ilkokulda ilkyardım tatbikatı






Burhan CEYHAN/ İNCİRLİOVA,(Aydın),() -  AYDIN'ın İncirliova İlçesi'nde, bir ilkokul ile Toplum Sağlığı Merkezi'nin ortaklaşa düzenlediği ilk yardım tatbikatı gerçeğini aratmadı.
İncirliova Toplum Sağlığı Merkezi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Nazmi Topçuoğlu İlkokulu tarafından ortaklaşa ilk yardım tatbikatı düzenlendi. İlkokulun bahçesinde gerçekleşen tatbikat, gerçeğini aratmadı. Senaryoya göre bir deprem sonrası çıkan yangında yaralanan öğrencilere müdahale için okula önce okula 112 sağlık ekipleri çağrıldı. Yaralı öğrenciler, arkadaşları tarafından okul bahçesine taşındı. İlk müdahalesi yapılan öğrenciler, hastaneye götürülmek üzere ambulanslara alındı. Tatbikat sayesinde öğrencilere, ilk yardımın nasıl yapılacağı uygulamalı gösterildi. Okul Müdürü Zafer Aras, ilk defa yapılan ilk yardım tatbikatının faydalı olduğunu belirtti.


FOTOĞRAFLI


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.