İnternetten tanıştığı erkek arkadaşıyla buluşmaya geldi, denize atlayıp intihara kalkıştı

Erol POLAT/DARICA (Kocaeli), () - İNTERNETTEN tanıştığı erkek arkadaşıyla buluşmak için Çorum’dan Kocaeli’nin Darıca İlçesi'ne gelen 18 yaşındaki İ.A., denize atlayarak intihara kalkıştı. Genç kızı boğulmak...

27 Mayıs 2015 Çarşamba 17:00
İnternetten tanıştığı erkek arkadaşıyla buluşmaya geldi, denize atlayıp intihara kalkıştı






Erol POLAT/DARICA (Kocaeli), () - İNTERNETTEN tanıştığı erkek arkadaşıyla buluşmak için Çorum’dan Kocaeli’nin Darıca İlçesi'ne gelen 18 yaşındaki İ.A., denize atlayarak intihara kalkıştı. Genç kızı boğulmak üzereyken belediye işçileri kutraıp, sudan çıkardı.
İnternetten tanıştığı erkek arkadaşı 21 yaşındaki E.A. ile buluşmak için 2 gün önce Çorum’dan Darıca’ya gelen İ.A., iddaya göre dün gece onunla birlikte alkol aldı. Çorum’daki ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu genç kız, sabah saatlerinde erkek arkadaşından ayrıldı. Genç kız, bugün öğle saatlerinde Darıca Dudayev Parkı sahiline gelip, kendisini denize attı. Olaya tanık olan ve o sırada sahada çalışan Darıca Belediyesi çalışanlarından bir işçi, kıyafetleriyle denize atlayarak, genç kızı sudan çıkardı. 112 Acil Servis ambulansı ile Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç kızın alkolün de etkisiyle baygın olduğu görüldü. Polisin, Çorum’da yaşayan genç kızın ailesine arayarak kızlarının bulunduğunu ve durumu hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.