İpini Kopararak Kaçan İnek Çadirin Üzerine Düştü

Murat DELİKLİTAŞ / İstanbul, () -  İSTANBUL - BEYOĞLU'nda, kurbanlık hayvan satışı yerine getirilen bir inek, ipini kopararak kaçarken, bir çadırın üzerine düştü. Çadırda uyumakta olan bir kişi kendini son anda yana atarak...

01 Ekim 2014 Çarşamba 22:11
İpini Kopararak Kaçan İnek Çadirin Üzerine Düştü






Murat DELİKLİTAŞ / İstanbul, () -  İSTANBUL - BEYOĞLU'nda, kurbanlık hayvan satışı yerine getirilen bir inek, ipini kopararak kaçarken, bir çadırın üzerine düştü. Çadırda uyumakta olan bir kişi kendini son anda yana atarak ezilmekten kurtuldu. Duvar ile çadır arasına sıkışan inek ise itfaiye tarafından kurtarıldı.

Piyalepaşa Bulvarı'ndaki Beyoğlu Belediyesi Hayvan Satış Yeri'ne akşam saatlerinde yapılan kurbanlık hayvan nakliyatı sırasında, bir inek, ipini kopararak kaçmaya başladı. Sahibinin yakalamak için peşinden koştuğu inek paniğe kapılarak, alt tarafta bulunan bir çadırın üzerine düştü. Bu sırada, çadırda uyuyan 1 kişi son anda kendini yana atarak ezilmekten kurtuldu.

İNEK VİNÇLE ÇIKARILDI

Çadır ile duvar arasına sıkışan inek ise sahibi ve yardımcılarının tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Bunun üzerine itfaiyeye haber verildi. İtfaiye ekibinin çabaları sonucu, inek vinç yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Kurbanlık ineğin sahibi, “Satış için kamyonetle kurbanlıkları getirmiştik. Kamyonetin kapısı açılınca, hayvanlar yorgunluğun etkisiyle paniklemiş. O esnada ipini kopartarak kaçmış. Duvardan aşağıya düşmüş. Neyse ki itfaiye ekiplerimiz kurtardı. Sağlığı yerinde şükürler olsun dedi.

Kurbanlık ineğin üzerine düştüğü Ali Osman Dikmen ise, son anda yana kaçarak kurtulduğunu, buna rağmen belinde ağrı olduğunu belirterek, Üzerime düştü dana. O sırada yatıyordum. Çadır söküldü. Benim çadırım söküldü. Yeter ki çadırımın parasını versinler. Ben iyiyim ben de bir şey yok diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.