Irak'ın kuzeyinde terör hedefleri vuruldu

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Zap, Gara, Avaşin ve Basyan bölgelerine düzenlenen hava harekatında teröristlere ait barınak, sığınak ve silah mevzisi olarak kullanılan 9 hedef imha edildi

24 Nisan 2018 Salı 20:31
Irak'ın kuzeyinde terör hedefleri vuruldu






ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Irak'ın kuzeyindeki Zap, Gara, Avaşin ve Basyan bölgelerine düzenlenen hava harekatında teröristlere ait barınak, sığınak ve silah mevzisi olarak kullanılan 9 hedef imha edildi.

TSK'nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Irak'ın kuzeyinde bulunan Zap, Gap, Avaşin ve Basyan bölgelerine yönelik bugün düzenlenen hava harekatında teröristler tarafından barınak, sığınak ve silah mevzi olarak kullanılan 9 hedefin imha edildiği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.