İran'in Salmas Kenti Belediye Başkanı Van Valisi Doğan'ı Ziyaret Etti

Gülay KUYUCU/VAN, () - VAN'a turistik gezi amacıyla gelen İran'ın Salmas kenti Belediye Başkanı Hasan Mehdizade, Van Valisi Aydın Nezih Doğan'ı ziyaret etti. Van Valisi Aydın Nezih Doğan kendisini ziyaret eden Salmas kenti Belediye Başkanı...

06 Kasım 2014 Perşembe 12:37
İran'in Salmas Kenti Belediye Başkanı Van Valisi Doğan'ı Ziyaret Etti






Gülay KUYUCU/VAN, () - VAN'a turistik gezi amacıyla gelen İran'ın Salmas kenti Belediye Başkanı Hasan Mehdizade, Van Valisi Aydın Nezih Doğan'ı ziyaret etti.
Van Valisi Aydın Nezih Doğan kendisini ziyaret eden Salmas kenti Belediye Başkanı Hasan Mehdizade'nin ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Van'a gezi amaçlı geldiğini söyledi. Aynı zamanda İran Cumhurbaşkanı Yardımcısının da Van'da olduğunu söyleyen Vali Doğan, "O da turistik amaçla buraya geldi. Kendisi bizi ziyaret edecekti. Ama bir sıkıntı çıktığı için kendisi gelemedi. Bu turistik ziyaretle İran'la Van arasındaki turizm ilişkilerinin normal rayına girdiğini ifade etmemiz lazım" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.