İş Bankası'ndan anından işlem ile fatura ödeme kolaylığı

11 Temmuz 2017 Salı 13:19
İş Bankası'ndan anından işlem ile fatura ödeme kolaylığı






İSTANBUL (AA) - Türkiye İş Bankası, www.isbank.com.tr’deki "Anında İşlem" platformuna "Fatura Ödeme" adı altında yeni bir fonksiyon daha ekledi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, "Fatura Ödeme" fonksiyonuyla İş Bankası müşterisi olsun ya da olmasın tüm kullanıcılar, saniyeler içerisinde, anlaşmalı kurumların faturalarını ödeyebiliyor. Üstelik ödemeler, başka bankaların kartlarıyla da yapılabiliyor.

“Anında İşlem" ile kullanıcılar müşteri numarası ve şifrelerini girmeye gerek olmadan, fatura ödemenin yanı sıra ev kredisi başvurusundan, kredi kartı ve yurt dışı çıkış işlemlerine kadar pek çok işlemi hızlı ve kolayca yapabiliyor, işlem durumunu takip edebiliyor, gerekli durumlarda SMS veya e-posta ile geri bildirim alabiliyor.

Anahtar Kelimeler:
Türkiye İş Bankası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.