İskenderun'da Lübnanlı Gemicide 'ebola' Şüphesi

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde Lübnan uyruklu bir gemici, 'Ebola' virüsü taşıyor olabileceği şüphesiyle hastanede gözlem altına alındı.

03 Kasım 2014 Pazartesi 16:20
İskenderun'da Lübnanlı Gemicide 'ebola' Şüphesi






İskenderun'da Lübnanlı Gemicide 'ebola' Şüphesi

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN (Hatay), () - HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde Lübnan uyruklu bir gemici, 'Ebola' virüsü taşıyor olabileceği şüphesiyle hastanede gözlem altına alındı.
İskenderun Körfezi açıklarında demirleyen bir yük gemisinin kaptanı, kentteki acentesini arayarak, Lübnan uyruklu bir erkek gemi çalışanının mide bulantısı, kusma ve baş ağrısı şikayeti olduğunu belirtti. Bunun üzerine bir balıkçı teknesiyle gemiden alınarak balıkçı barınağına getirilen ve kimliği açıklanmayan gemici, burada özel kıyafetli görevliler tarafından Ebola virüsü şüphesiyle ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne götürdü.
ÖZEL ODAYA ALINDI

Lübnan uyruklu hasta, uzman bir ekip tarafından özel bir odada gözlem altına alındı. Hastada Ebola virüsü olup olmadığını tespiti için gerekli tetkiklerle yapılmaya başlandı.
Öte yandan Ebola şüphesiyle hastanede gözlem altına alınan Lübnan uyruklu hastayı teknesiyle gemiden alınıp barınağa getiren balıkçı Emin Bilen ise tedirgin olduğu için hastaya verdiği ceketi ve battaniyesini attığını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.