İslahiye'de 163 Konutun Sahibi Kurayla Belirlendi

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), () - GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi’nde TOKİ ve belediye işbirliğiyle yaptırılan 163 konutun sahibi kura çekimiyle belirlendi. TOKİ ve İslahiye Belediyesi işbirliğiyle Fevzipaşa Mahallesi'nde yaptırılan...

05 Kasım 2014 Çarşamba 11:50
İslahiye'de 163 Konutun Sahibi Kurayla Belirlendi






Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), () - GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi’nde TOKİ ve belediye işbirliğiyle yaptırılan 163 konutun sahibi kura çekimiyle belirlendi.
TOKİ ve İslahiye Belediyesi işbirliğiyle Fevzipaşa Mahallesi'nde yaptırılan 2+1 ve 3+1 oda kapasiteli 163 konut için kura töreni düzenlendi. İslahiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kura çekimine İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Başkan Yardımcısı İzzet Aytekin, Meclis üyeleri ve konutlara başvuran vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende 163 konutun sahipleri, noter eşliğinde çekilen kuralarla belirlendi.
İlk kurayı çeken İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, "Allah herkese başını sokacağı bir yuva nasip etsin" dedi.

Kurada isimleri çıkanlar sevinirken, ev sahibi olma ümidiyle başvuran ve isimleri çıkmayanlar ise evlerine üzgün şekilde döndü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.