İstanbul Adalet Sarayı'nda adli yıl açılış töreni

Ümit TÜRK-Özden ATİK / İSTANBUL, () ÇAĞLAYAN'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda Adli Yıl açılış töreni düzenlendi. Törene, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan, Başsavcıvekilleri Orhan...

01 Eylül 2015 Salı 17:24
İstanbul Adalet Sarayı'nda adli yıl açılış töreni






Ümit TÜRK-Özden ATİK / İSTANBUL, () ÇAĞLAYAN'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda Adli Yıl açılış töreni düzenlendi. Törene, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan, Başsavcıvekilleri Orhan Kapıcı, Hacı Hasan Bölükbaşı, Mehmet Ayhan ile adliyede görevli hakim ve savcılar ve adliye personeli katıldı.
31 Mart 2015 tarihinde makam odasında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın babası Hakkı Kiraz da törene katıldı. Tören, adliye binasının fuaye alanında saat 15.30'da yapılan saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın söylenmesiyle başladı.

"TÜM KAHRAMAN ARKADAŞLARIM ADALETİ GERÇEKLEŞTİRECEK"

Törende konuşan İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, İstanbul Adliyesi'nde 650'ye yakın hakim ve savcının görev yaptığını belirterek, "Buradaki görevimiz çok ağır" ifadesinde bulundu.
Hadi Salihoğlu, "Bir araya gelmemiz oldukça zor oluyor. Bu vesilelerle bir araya geldik. Bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Adaletin gerçekleşmesinde en büyük zorluğu çeken tüm kahraman arkadaşlarım adaleti gerçekleştirecek ve huzur getireceklerdir. Buna inancım sonsuzdur. Bu vesileyle, şehidimizi bir kez daha rahmetle anıyorum" diye konuştu.
Salihoğlu'nun konuşmasının ardından pasta kesilerek kokteyl verildi.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.