İstanbul'da Yağmur Etkili Oluyor

İSTANBUL'da gece saatlerinden itibaren yağmur etkili olmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, meteoroloji raporlarına göre, dün öğle saatlerinde "Sağanak ve şiddetli yağış" uyarısı yaptı. Uyarının ardından İstanbul'a...

25 Ekim 2014 Cumartesi 05:28
İstanbul'da Yağmur Etkili Oluyor






İSTANBUL'da gece saatlerinden itibaren yağmur etkili olmaya başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, meteoroloji raporlarına göre, dün öğle saatlerinde "Sağanak ve şiddetli yağış" uyarısı yaptı. Uyarının ardından İstanbul'a yağış gece yarısı geldi. Bu sırada Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde gezen vatandaşlar yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar yağmurdan, yanlarında bulunan şemsiyelerini açarak korundu; bazıları ise ıslanmamak için çevredeki iş yerlerinin tentelerine ve otobüs duraklarına sığındı. Yağış nedeniyle yollarda da kısa sürede su birikintileri oluştu. Yağmur hafif şekilde etkisini sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.