İzmir'de deprem, 4.3, İzmir Körfezi'nde korkutan deprem

Son dakika deprem, merkez üssü İzmir Körfezi olan 4.3 büyüklüğündeki deprem İzmir'de kısa süreli paniğe neden oldu. Deprem denizin 13 KM altında meydana geldi.

05 Haziran 2016 Pazar 23:37
İzmir'de deprem, 4.3, İzmir Körfezi'nde korkutan deprem






Son  Depremler, İzmir'de deprem, 4.3, İzmir Körfezi'nde korkutan deprem


Son Dakika Haberi, İzmir Körfezi 4.3 büyüklüğündeki depremle sarsıldı.

Son Dakika Deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 23.25'da meydana gelen deprem denhizin 13 KM derinliğinde oluştu. Kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 4.3 olarak ilan etti. Kandilli Rasathanesi daha sonra depremin şiddetini 4.2 olarak düzeltti
Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, İzmir Körfezi'nde Foça'nın 7 kilometre açığında 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Son Depremler
Saat 23.26'da meydana gelen ilk sarsıntının ardından Foça açıklarında 2.3, 2.0, 1.6, 1.5, 3.3, 1.6 ve 1.8 büyüklüğünde 7 artçı sarsıntı daha kaydedildi.

GENİŞ BİR ALANDA HİSSEDİLDİ

İzmir Körfezi'nde meydana gelen deprem İzmir il merkezi başta olmak üzere Akçay, Menemen, Manisa, Urla, Çeşme, Alaçatı, Selçuk, Kuşadası, Seferihisar, Gaziemir, Kemalpaşa, Aliağa gibi yerlerde hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan deprem sırasında bazı vatandaşlar evlerinden çıkarak kısa süre bekledi.

ARTÇI SARSINTI 3.2 OLARAK DUYURULDU

4.3 büyüklüğündeki depremin ardından aynı bölgede 3.2 şiddetinde artçı sarsıntı daha kaydedildi. İlk depremin ardından Kandilli Rasathanesi depremin şidetini revize ederek 4.2 büyüklüğüne çekti.
Son Güncelleme: 06.06.2016 00:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.