İzmir'de Baltalı Dehşet (2)

KOMŞUSU ÇIKTI İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde askerden yeni gelen Fikret Çoramık'ı baltayla dövüp evinin bahçesine öldü diye attıkları iddia edilen Emrah Ç. ile babası Bayram Ç., polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturmayı...

08 Kasım 2014 Cumartesi 17:08
İzmir'de Baltalı Dehşet (2)






KOMŞUSU ÇIKTI
İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde askerden yeni gelen Fikret Çoramık'ı baltayla dövüp evinin bahçesine öldü diye attıkları iddia edilen Emrah Ç. ile babası Bayram Ç., polis tarafından gözaltına alındı.
Soruşturmayı sürdüren polis ekipleri, Fikret Çoramık'ı balta ve sopayla dövüp ağır yaraladıkları iddiasıyla, ilk önce olay yerinde elinde sopa bulunan baba Bayram Ç., ardında şizofreni hastası oğlu Emrah Ç.,'yi yakalayıp gözaltına aldı. Emrah Ç., ilk ifadesinde kendisiyle sürekli dalga geçen Fikret'ten intikam almak için onu yaraladığını söyledi. Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde yatan Çoramık'ın ağabeyi Habip Çoramık, ölümle pençeleşen kardeşini yaralayan kişilerin aynı tabaktan yemek yedikleri baba ile oğlunun çıkması karşısında şok olduğunu söyledi.
Kardeşinin gece evlerine atılan bir taş ile dışarıya çıktığını ve daha sonra korkunç olayın yaşadığını anlatan Habip Çoramık, şöyle dedi:
"O an komşumun seslenmesiyle dışarı çıktım. Dışarı çıktığımda kardeşim yerde hareketsiz yatıyordu. Kardeşimi hastaneye götürmek için ambulansı bekliyorduk. Bu sırada Bayram Ç., elinde sopa ile gelip oğlunu sordu. Kardeşim aldığı darbeler yüzünden yüzü tanınmayacak durumda. Saldırganlardan Emrah Ç'nin akli dengesinin yerinde olmadığını gösteren raporu var. Bende mi rapor alıp sokağa çıkayım, adam keseyim? Saldırganı tam teşekküllü bir hastanede tedavi altına alsınlar. Ben olayı Emrah'ın yaptığını duyunca şaşırdım. Kendisiyle aynı tabaktan yemek yedim. Evinde yattığım, benim evimde yatan oturup kalktığımız bir insandı."
Fikret Çoramık'ın hayati tehlikesinin devam ettiği, iki şüphelinin işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.