İzmir'de şiddetli fırtına ağaçları devirdi

İZMİR'in Tire İlçesi'nde, etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle çok sayıda ağaç devrildi.  Ege Bölgesi'nde 2 gündür hakim olan şiddetli fırtına Tire'de ağaçların kökünde sökülüp devirdi

01 Şubat 2015 Pazar 00:59
İzmir'de şiddetli fırtına ağaçları devirdi






İzmir'de şiddetli fırtına ağaçları devirdi

Kamuran KIZILBOĞA/ TİRE,(İzmir),() - İZMİR'in Tire İlçesi'nde, etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle çok sayıda ağaç devrildi. 
Ege Bölgesi'nde 2 gündür hakim olan şiddetli fırtına Tire'de ağaçların kökünde sökülüp devrilmesine neden oldu. Şiddetli rüzgar vatandaşların caddelerde yürümesini zorlaştırdı. Fırtına nedeniyle çok sayıda ağaç otomobillerin üzerine devrilince, yollar ulaşıma kapandı. Belediye ekipleri devrilen ağaçları temizlerken, yetkililer vatandaşlara gerekmedikçe sokağa çıkmamaları konusunda uyarıda bulundu.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.