İzmir'deki yasa dışı dinleme operasyonu: İfadeler alınıyor

İFADELERİN ALINMASINA BAŞLANDI İzmir'de, İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görev yaptıkları dönemde, kamu görevlilerinden, işadamlarına, gazetecilerden, askerlere kadar birçok kişiyi, sahte isimlerle dinledikleri ileri sürülen 26 şüphelinin...

27 Ocak 2015 Salı 19:27
İzmir'deki yasa dışı dinleme operasyonu: İfadeler alınıyor






İzmir'deki yasa dışı dinleme operasyonunda ikinci dalga: 13 ilde 26 gözaltı kararı

İFADELERİN ALINMASINA BAŞLANDI
İzmir'de, İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görev yaptıkları dönemde, kamu görevlilerinden, işadamlarına, gazetecilerden, askerlere kadar birçok kişiyi, sahte isimlerle dinledikleri ileri sürülen 26 şüphelinin ifadelerinin alınmasına başlandı. Bu arada başka illerde gözaltına alınan polislerin hepsinin de İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne getirildiği öğrenildi. Birinci sınıf Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan ve Müdür Yardımcısı Ramazan Karakayalı'nın da aralarında bulunduğu 9 kişinin ise aranmasına devam edildiği açıklandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.