İzmit'te 200 kişiyle yoga festivali

İZMİT (Kocaeli), () - KOCAELİ'nde geçen yıllarda da çeşitli otellerde aynı etkinlikler düzenleyen Yoga Akademi'nin bu yılki Yoga Fetivali İzmit'teki Emeks Otel'de yerli ve yabancı yaklaşık 200 kişinin katılımıyla başladı. Aynı...

22 Ağustos 2015 Cumartesi 15:30
İzmit'te 200 kişiyle yoga festivali






İZMİT (Kocaeli), () - KOCAELİ'nde geçen yıllarda da çeşitli otellerde aynı etkinlikler düzenleyen Yoga Akademi'nin bu yılki Yoga Fetivali İzmit'teki Emeks Otel'de yerli ve yabancı yaklaşık 200 kişinin katılımıyla başladı.
Aynı zamanda Uluslararası Yoga Federasyonu’nun başkanı da olan Akif Manaf'ın gözetimindeki iki günlük festivalin ilk gününde, 200 kişi topluca biyoenerji, nefes, gevşeme teknikleri ve meditasyon gibi teknik çalışmalar yaptı. Akif Manaf bu çalışmalar sayesinde insanlar tüm streslerini attıklarını söyledi. Bugüne kadar 12 ayrı kentte her ay 'Yoga Festivali' düzenlediklerini anlatan Akif Manaf, şöyle konuştu:
"Bu festivalimize sadece Türk insanı katılmıyor. Dünyanın dört bir yanından insanı Türkiye’de buluşturuyoruz. Bizim birbirinden farklı 13 çalışma sistemimiz var. Yoga yapmak isteyenler bunlar arasından istediklerini seçiyor. Bu arada Yoga Akademi'nde Dünyada ilk kez özel çarka teknikleri uyguluyoruz. Çakra teknikleri sağlığa çok yararlı. Kanser başta olmak üzere nezleden diğer hastalıklara kadar birçok rahatsızlıklara iyi gelen teknikler var. Nezleden kansere kadar tüm rahatsızlıklara iyi gelen teknikler kullanıyoruz." Yoga Festivali yarın da devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.