İzmit'te HEPAR ve Anadolu Kartalları'ndan 'müzakere' tepkisi

İZMİT (Kocaeli), () - HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Kocaeli İl Başkanlığı ile Anadolu Kartalları Derneği'nin İzmit'te birlikte düzenlediği protesto yürüyüşünde, terör örgütü muhatap alınarak, teröristbaşı ile müzakerelerin...

28 Şubat 2015 Cumartesi 16:30
İzmit'te HEPAR ve Anadolu Kartalları'ndan 'müzakere' tepkisi






İZMİT (Kocaeli), () - HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Kocaeli İl Başkanlığı ile Anadolu Kartalları Derneği'nin İzmit'te birlikte düzenlediği protesto yürüyüşünde, terör örgütü muhatap alınarak, teröristbaşı ile müzakerelerin büyük hata olduğu, apaçık ayaklanma provaları yapılırken buna seyirci kalındığı ileri sürüldü. 
İzmit'te Merkez Bankası önünde ellerinde Türk bayrakları ile toplanan yaklaşık 500 HEPAR ve Anadolu Kartalları Derneği üyesi, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak, "Ne mutlu Türküm diyene", "Atatürk'ün askerleriyiz" sloganları attıı. Terör örgütü PKK aleyhine de sloganlar atılan yürüyüş Sabri Yalım Parkı'nda sona erdi. Burada grup adına konuşan Ömer Faruk Ayvazoğlu, son dönemde yaşananların, milliyetçiliği ayaklar altına alma niyetindeki zihniyetin ürünü olduğunu belirterek, şöyle dedi:
"Terör örgütlerini muhatap alarak teröristbaşı ile müzakere etme gafletinde bulunanlar son olarak Türk milletine en kutsal değerlerinden olan vatan toprağını, uğruna savaşmadan kaybetme utancını da yaşattırmıştır. Sözde çözüm sürecinde yapılan hatalar, anayasamızın değiştirilemez hükümlerinin tartışmaya açılması, sivil itaatsizlik adı altında bazı şerlerin sokak eylemleri, eşkıya başının  çözümün siyasi aktörü olarak karşımıza çıkartılması, apaçık ayaklanma provaları yapılırken sessiz kalınması sabrımızın sınırlarını zorlamaktadır. Milliyetçi, Atatürkçü, vatansever Türk insanı; ülkenin bekası için her zaman soğuk kanlı davranmış sabır ve sükunetini bugüne kadar daima korumuştur. Ancak bu sabrın artık sonuna gelinmiştir. Türk Milleti en sakin duruşunda dahi fırtına öncesi sessizliği daima içinde barındırmaktadır. Ulu Önder, Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetini korumak ve geliştirmek her zaman en büyük amacımız olacaktır. Bizler ulu önderimizin dediği gibi 'doğrudan doğruya milleti severiz ve Türk milletçisiyiz'. Cumhuriyetimizin dayanağının Türk topluluğu olduğunun, bu topluuğun fertleri ne kadar Türk kültürüyle dolu olursa, o topluluğa dayanan cumhuriyetin de o kadar kuvvetli olacağının bilincindeyiz. Kutsal emanetimizi korumak için can verdiğimiz gibi korumasını da elbette biliriz."
Kalabalık daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

FOTOĞRAFLI

















     

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.