İzmit'te toz bulutları çamur olup yağdı

Ergün AYAZ/İZMİT (Kocaeli), () - KOCAELİ ve çevresinde  bu sabaha karşı gökyüzü toz bulutlarıyla kaplanırken, başlayan yağmurla birlikte çamur yağdı. Başta İzmit olmak üzere sabaha karşı yağmurla çamur yağdı. Sabah...

28 Mart 2015 Cumartesi 13:29
İzmit'te toz bulutları çamur olup yağdı






Ergün AYAZ/İZMİT (Kocaeli), () - KOCAELİ ve çevresinde  bu sabaha karşı gökyüzü toz bulutlarıyla kaplanırken, başlayan yağmurla birlikte çamur yağdı.
Başta İzmit olmak üzere sabaha karşı yağmurla çamur yağdı. Sabah araçlarının cam ve kaportasının çamur içinde kaldığını görenler, oto yıkayıcılara akın etti. Kentteki oto yıkayıcıların önünde araç sahipleri kuyruğa girdi.
Meteoroloji yetkilileri, rüzgarla birlikte toz taşımı olduğunu, sabaha karşı başlayan yağmurla da bu tozların çamurlaşmış halde yere düştüğünü söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.