Jandarma 2 Milyon Liralık Uyuşturucu Yakaladı

Sinan BİLGİLİ/İSTANBUL, () İSTANBUL İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Avrupa'ya gönderilmek üzere Van ve Hakkari üzerinden Türkiye'ye uyuşturucu sokulduğu ihbarı üzerine teknik ve fiziki takip başlattı. Yaklaşık 2 ay süren çalışmalar...

06 Kasım 2014 Perşembe 12:55
Jandarma 2 Milyon Liralık Uyuşturucu Yakaladı






Sinan BİLGİLİ/İSTANBUL, () İSTANBUL İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Avrupa'ya gönderilmek üzere Van ve Hakkari üzerinden Türkiye'ye uyuşturucu sokulduğu ihbarı üzerine teknik ve fiziki takip başlattı. Yaklaşık 2 ay süren çalışmalar sırasında M.Y., M.O., E.A., ve Y.Ö.'nün eroinleri Bahçelievler'de kiraladıkları bir evde depoladıkları ve Avrupa'ya göndermek üzere oldukları belirlendi. Bunun üzerine Jandarma ekipleri 05 Kasım günü saat 06.00'da 2 farklı adrese eş zamanlı baskınlar düzenledi. Baskında kiralanan evde birer kilogramlık paketler halinde 32 kilogram, araçların bagajlarında ise yarım kilogramlık paketler halinde 26 kilogram olmak üzere toplam 58 kilogram eroin ele geçirildi. E.A'nın üzerinde de bir adet glok marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait iki şarjör ile 28 adet mermi ele geçirildi.

OPERASYON JANDARMA KAMERASINDA
Ele geçirilen eroinin piyasa fiyatının 2 milyon lira olduğu öğrenildi. Operasyon anı jandarma kamerası tarafından da görüntülendi. Görüntülerde uyuşturucunun getirildiği aracın takibi ile evde yapılan aramalar ve uyuşturucuların bulunması yer alıyor. Araçta yapılan aramalara ise 2 yaşındaki narkotik köpeği Vadi'de katıldı. 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.