Jandarma'nın Eğitimli Köpeklerinin Gösterisi İlgi Çekti

NEVŞEHİR'de Gazi Stadyumu’nda düzenlenen Cumhuriyet bayramı törenlerinde, Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı Jandarma At-Köpek Eğitimi Merkez Komutanlığı’nda eğitilen köpeklerin gösterileri ilgi çekti. Nevşehir'de...

29 Ekim 2014 Çarşamba 13:29
Jandarma'nın Eğitimli Köpeklerinin Gösterisi İlgi Çekti






NEVŞEHİR'de Gazi Stadyumu’nda düzenlenen Cumhuriyet bayramı törenlerinde, Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı Jandarma At-Köpek Eğitimi Merkez Komutanlığı’nda eğitilen köpeklerin gösterileri ilgi çekti.
Nevşehir'de Vali Mehmet Ceylan, bugün önce makamında Cumhuriyet Bayramı kutlama tebriklerini kabul etti. Gazi Stadında devam eden etkinliklerde, Vali Mehmet Ceylan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya ve Belediye Başkanı Hasan Ünver vatandaşların bayramını kutladı. İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından konuşan Vali Mehmet Ceylan, Milli Mücadele’nin, Atatürk’ün Samsun’da yaktığı bağımsızlık ateşi ile tek yürek olarak başlatıldığını; büyük Türk Milletinin bağımsızlığına, birlik ve beraberliğe olan inancının timsali olduğunu ve tüm güçlüklere karşın eşine az rastlanır bir zafer kazanıldığını vurguladı.
Öğrencilerin Cumhuriyet Bayramına ilişkin şiirler okumasının ardından Cumhuriyet ve 23 Nisan Ortaokulu halk oyunları ekiplerinin gösterisi ilgiyle izlendi. Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı Jandarma At-Köpek Eğitimi Merkez Komutanlığı’nda iz takip, devriye, mayın ve bomba arama, yangın tespit, arama ve kurtarma, narkotik ve psikotrop madde arama, rehine kurtarma ve uyuşturucu madde bulma konularında eğitilen Alman ve Belçika ırkı köpeklerin gösterisi de ilgiyle izlendi.
Nevşehir’de Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri, bayram kutlamaları kapsamında düzenlenen atletizm yarışmalarının yanı sıra, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ilkokul, orta okul ve liseler arasında düzenlenen şiir ve resim yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri Vali Mehmet Ceylan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya ve Belediye Başkanı Hasan Ünver tarafından verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.