Kader Ortakaya'nın Cenazesi İstanbul'da Toprağa Verildi

   Süleyman KAYA/İSTANBUL, () SURİYE'ye geçmek istediği sırada açılan ateş sonucu öldüğü öne sürülen 28 yaşındaki Kader Ortakaya'nın cenazesi İstanbul'a getirildi. Bağcılar'da kılınan cenaze namazının ardından Ortakaya'nın...

08 Kasım 2014 Cumartesi 14:07
Kader Ortakaya'nın Cenazesi İstanbul'da Toprağa Verildi






  

Süleyman KAYA/İSTANBUL, () SURİYE'ye geçmek istediği sırada açılan ateş sonucu öldüğü öne sürülen 28 yaşındaki Kader Ortakaya'nın cenazesi İstanbul'a getirildi. Bağcılar'da kılınan cenaze namazının ardından Ortakaya'nın cenazesi defnedilmek üzere Yayla Mezarlığı'na götürüldü. Kader Ortakaya'nın cenazesine İstanbul HDP Milletvekili Sebahat Tuncel ve Türkücü Ferhat Tunç da katıldı.

Kader Ortakaya'nın cenazesi Bağcılar Göztepe'deki Yed-i Beyza Zeliha Hatun Camii'ne getirildi. Kalabalık bir grup da cami önüne geldi ve cenaze namazının kılındığı alana girmek istedi. Kırmızı flama açmak isteyen kalabalığa Ortakaya'nın yakınları izin vermedi. Bunun üzerine grup, cenaze namazı kılınana kadar cami dışında bekledi.

İstanbul HDP Milletvekili Sebahat Tuncel ve Türkücü Ferhat Tunç da cenaze namazının kılındığı alana gelerek Ortakaya'nın yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Namazın kılınmasının ardından Kader Ortakaya'nın cenazesi, defnedilmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Habipler'deki Yayla Mezarlığı'na götürüldü.

(FOTOĞRAF)

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.