Kadıköy'de “ata'ya Saygı Zinciri” Oluşturulacak

İSTANBUL, () KADIKÖY ve Maltepe Belediyesi organizasyonuyla 10 Kasım'da Fenerbahçe-Bostancı ve Maltepe sahil yolunda yaklaşık 10 kilometrelik “ATA’ya Saygı Zinciri” oluşturulacak. Kadıköy Belediyesi Gönüllülerinin öncülüğünde...

07 Kasım 2014 Cuma 15:45
Kadıköy'de “ata'ya Saygı  Zinciri” Oluşturulacak






İSTANBUL, () KADIKÖY ve Maltepe Belediyesi organizasyonuyla 10 Kasım'da Fenerbahçe-Bostancı ve Maltepe sahil yolunda yaklaşık 10 kilometrelik “ATA’ya Saygı Zinciri” oluşturulacak.

Kadıköy Belediyesi Gönüllülerinin öncülüğünde düzenlenen ATA’ya Saygı Zinciri’nde, binlerce kişi,  el ele bir araya gelerek, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa yolculuğunun 76. yılında, saat 9’u 5 geçe saygı duruşunda bulunacak. Bu yıl üçüncüsü yapılacak zincire Maltepe Belediyesi de dahil oluyor. Fenerbahçe-Bostancı ve Maltepe sahil yolunda oluşturulacak zincirin yaklaşık 10 km olması bekleniyor.

Teknelerin de sahile yanaşarak kıyı boyunca sirenleriyle destek verecekleri zincir saygı duruşunun ardından hep birlikte söylenecek İstiklal Marşımı ile sona erecek.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.