Kadın akrabasını balyozla öldüren zanlı yakalandı

Cem ULUCAN / AYDIN, ( )- AYDIN'da, evinde yaşadığı 32 yaşındaki Nezahat Çetin'e iddiaya göre cinsel tacizde bulunup, direnince de balyozla vurup öldürdüğü ileri sürülen A.A., dağlık alanda jandarma tarafından yakalandı. Zeytinköy Mahallesi,...

30 Ağustos 2015 Pazar 21:56
Kadın akrabasını balyozla öldüren zanlı yakalandı






Cem ULUCAN / AYDIN, ( )- AYDIN'da, evinde yaşadığı 32 yaşındaki Nezahat Çetin'e iddiaya göre cinsel tacizde bulunup, direnince de balyozla vurup öldürdüğü ileri sürülen A.A., dağlık alanda jandarma tarafından yakalandı.
Zeytinköy Mahallesi, Çeşme Deresi Mevkisi'nde yayla evi yapan Mustafa Çetin (34), geçen 27 Ağustos'ta, akrabası olan ve babasının büyüttüğü, birlikte yaşadıkları 46 yaşındaki A.A.'yı malzeme alması için yakındaki evlerine gönderdi. Bir süre sonra bahçeden eşinin çığlığını duyan Mustafa Çetin, olay yerine gittiğinde kardeş gibi büyüdükleri A.A.'nın elindeki balyozu atarak kaçtığını ve eşi Nezahat Çetin'in yerde kanlar içinde yattığını gördü. Başından ağır yaralı olan Çetin, yakınları tarafından ağır yaralı olarak Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan genç kadının burada doktorların müdahalelerine rağmen kalbi durdu. Durum, savcıya bildirildi. Ancak, buna rağmen müdahaleye devam eden doktorlar, 10 dakikalık çaba sonucu Çetin'in duran kalbini tekrar çalıştırmayı başardı. Yoğun Bakım Ünitesi'ne alınıp Yaşam Destek Ünitesi'ne bağlanarak yaşatılmaya çalışılan Çetin'den, ertesi gün saat 14.30 sıralarında üzücü haber geldi. Çetin, yaşamını yitirmesi yakınlarını yasa boğdu.
Jandarma olayın ardından kaçan A.A.'yı bugün saat 15.00 sıralarında, Zeytinköy Mahallesi, Karanlıkdere Mevkisindeki dağlık alanda Mustafa Çetin'e ait zeytinliği sularken operasyon düzenleyip, yakaladı. Zeytinköy Muhtarı Muammer Yanık, Konuklu Muhtarı Fethi Şahin, Anbarcık Muhtarı Bahtiyar Çoban da jandarmaya yardımcı olmak için operasyona katıldı. A.A.'nın işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.