Kadın çiftçilere girişimcilik eğitimi

ZONGULDAK'ta, 'Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi' projesi kapmasında 50 kadın çiftçiye uygulamalı eğitim verilecek. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 10 gün sürecek proje kapsamında Zonguldak’ta...

30 Mart 2015 Pazartesi 17:35
Kadın çiftçilere girişimcilik eğitimi






ZONGULDAK'ta, 'Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi' projesi kapmasında 50 kadın çiftçiye uygulamalı eğitim verilecek.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 10 gün sürecek proje kapsamında Zonguldak’ta 50 kadın çiftçiye verilecek eğitimlerin ilk toplantısı Dedeman Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Yardımcısı Ahmet Malikoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik, Çalışma ve İş Kurumu Zonguldak İl Müdürü Gönül Demirsu ve eğitim alacak kadınlar katıldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik, program sonunda kadın çiftçilerin hazırladıkları projelerin değerlendirileceğini ve 1'inci seçilen projenin aynı programın yapıldığı 8 ilin 1'incisiyle yarışacağını söyledi. Eğitimi bitiren kadınlara sertifika da vereceklerini aktaran Çelik, "Amacımız, eğitim çalışmalarına önem vererek üretici ve girişimci ruha sahip kadınları bilgilendirmek, uygulanabilecek projelerinin hayata geçirilmesinde etkinliklerini artırarak tarımda kadın girişimcileri en üst seviyeye çıkarmaktır. Bu kapsamda uygulamalı girişimcilik eğitimi kursu verilecektir" dedi. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.