Kahramanmaraş Pazarcık'ta deprem 4.2

Kahramanmaraş'a bağlı Pazarcık ilçesi Bayramağzı yakınlarında meydana gelen deprem korkuttu.

27 Ağustos 2015 Perşembe 02:19
Kahramanmaraş Pazarcık'ta deprem 4.2






Kahramanmaraş Pazarcık'ta deprem 4.2

Pazarcık Deprem, Kahramanmaraş Deprem, Pazarcık son deprem, son dakika deprem Kahramanmaraş'a bağlı Pazarcık ilçesi Bayramağzı yakınlarında meydana gelen deprem korkuttu. Boğaziçi Üniversitesi'ne bağlı Kandilli Rasathanesi verilerine göre deprem saat 02.01'de meydana geldi.
Kandilli Rasathanesi Depremin büyüklüğünü 4.2 olarak duyurdu.

Yerin 6.5 KM derinliğinde oluşan deprem Pazarcık başta olmak üzere çok sayıda yerleşim biriminde yoğun olarak hissedildi.

Deprem Gaziantep ve Kahramanmaraş'a bağlı ilçelerde paniğe neden oldu. Yeniköy, Çobantepe

Pazarcık Depremi'ne yakın olan Akçakoyunlu, Emiroğlu, Bayatlı Atalar, Şekeroba, Yeşilyurt ve Karabıyıklı'da peniğe neden oldu

Depremin hemen ardından evlerini boşaltan vatandaşların sokakta bekleyişleri sürüyor. Pazarcık Bayramağzı depreminin can ve mal kaybına yol açıp açmadığı konusunda henüz bir bilgi yok

AYRINTILAR TAKİP EDİLİYOR
Son Güncelleme: 27.08.2015 02:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.