Kahramanmaraş'ta yetimler için dayanışma gecesi

Mücahit YOLCU/ KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta, İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından yetimler yararına dayanışma gecesi düzenlendi. Mehmet Akit Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç...

25 Nisan 2015 Cumartesi 23:00
Kahramanmaraş'ta yetimler için dayanışma gecesi






Mücahit YOLCU/ KAHRAMANMARAŞ, () - KAHRAMANMARAŞ'ta, İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından yetimler yararına dayanışma gecesi düzenlendi.
Mehmet Akit Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile İHH Genel Başkan Yardımcısı Murat Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş ve öğrenci katıldı. Gecede konuşan İHH Genel Başkan Yardımcısı Murat Yılmaz, dünyanın birçok ülkesindeki yoksullara Türkiye'den yardım eli ulaştırdıklarını belirterek, "Onlara ne kadar şefkat ilgi gösterirsek yarınlarda da inşallah o kadar daha barış dolu dünyayı karışımızda göreceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından ortaokul ve lise öğrencileri arasında düzenlenen 'Yetim gülerse dünya güler' konulu resim ve yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Öğrenciler tarafından yapılan resimlerin açık arttırmayla satıldığı gecede elde edilen paralarla yetimlere yardım yapılacağı bildirildi. Etkinlik, Umut Mürare konseriyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.