Kalekim'den "Technopur" çözümü

- Kalekim, yüksek esnekliğe sahip solvent içermeyen poliüretan yapıştırıcısı Technopur ile beton, metal, ahşap yongalı çimentolu levha, ahşap ve alçıpanel gibi yüzeylerin yapıştırılmasında, güçlü bir çözüm sunuyor

10 Kasım 2017 Cuma 11:15
Kalekim'den






İSTANBUL (AA) - Kalekim, yüksek esnekliğe sahip solvent içermeyen poliüretan yapıştırıcısı Technopur ile beton, metal, ahşap yongalı çimentolu levha, ahşap ve alçıpanel gibi yüzeylerin yapıştırılmasında, güçlü bir çözüm sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, sağlıklı, güvenli, verimli yaşam alanları üretmek için çalışan Kalekim, 44 yıllık bilgi birikimini, kolay uygulanan, pratik çözümler sunan ürünlerine yansıtmaya devam ediyor.

Yüksek yapışma gücüne sahip çift komponentli, yüksek performanslı, su yalıtımı sağlayan ve çok amaçlı kullanıma yönelik olan Technopur yapıştırıcı, alttan ısıtmalı zemin uygulamalarında kullanılıyor. Kalekim, yüksek esnekliğe sahip solvent içermeyen poliüretan yapıştırıcısı Technopur ile beton, metal, ahşap yongalı çimentolu levha, ahşap ve alçıpanel gibi yüzeylerin yapıştırılmasında, güçlü bir çözüm sunuyor.

Kalebodurun Türkiye seramik sektörüne kazandırdığı dünyanın en ince seramiklerinden biri olan Kalesinterflex’in yapıştırılması için de kullanılan Technopur, Kalekim Dilitasyon Bandı’nın yapıştırılmasında da çözüm sunuyor. Yüksek esnekliğe ve güçlü yapışma özelliği ile tüketicisinin beğenisini alan Technopur, 7 kilogramlık plastik kovalarda satılıyor.

Anahtar Kelimeler:
KalekimTechnopur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.