Kamyon tekerinin altından çıkarılan Yusuf'un sağlık durumu iyi (2)

SÜRÜCÜYE 'KAMYONU ÇEK DE ÇIKAYIM' DEMİŞ Olayla ilgili olarak 'nın görüştüğü kamyon sürücüsü Mustafa Bulut, o anları anlattı. Görüntü vermek istemeyen Bulut, cuma namazını kılıp eve uğradıktan sonra park ettiği kamyona doğru...

28 Mart 2015 Cumartesi 17:11
Kamyon tekerinin altından çıkarılan Yusuf'un sağlık durumu iyi (2)






SÜRÜCÜYE 'KAMYONU ÇEK DE ÇIKAYIM' DEMİŞ
Olayla ilgili olarak 'nın görüştüğü kamyon sürücüsü Mustafa Bulut, o anları anlattı. Görüntü vermek istemeyen Bulut, cuma namazını kılıp eve uğradıktan sonra park ettiği kamyona doğru gittiğini, bu sırada caddeden oyuncak kamyonu ile Yusuf'u yukarı giderken gördüğünü söyledi. Kamyona binip hareket ettikten sonra çocuğu fark etmediğini belirten Bulut, "Çocuğun tekrar geri dönüp geldiğini görmedim. Bu sırada karşı pencereden iki kadın komşumuz elleriyle bana işaret edince durdum. İndiğimde çocuk tekerin altındaydı. Önce hareketsiz olarak gördüm. Başındaki kapşonunu kaldırınca yaşadığını fark ettim. Bana bakıp, 'Mustafa abi, kamyonu çek de çıkayım' dedi. O an çok kötü oldum. Hemen itfaiyeyi ve sağlık ekiplerini aradım. İtfaiyeye durumu detaylı anlattım ve gelirken ona göre ekipman getirmelerini istedim. Bu sırada mahalleden bir kadın tekerin altındaki çocuğu çekerek çıkarmaya çalışıyordu. Ona engel oldum ve ancak sağlık ekiplerinin müdahele edebileceğini söyledim. Aracı hareket ettirmedim çünkü daha fazla zarar verebilirdi. Bu sırada ekipler geldi ve hızlı bir çalışma yaparak çocuğu kurtardılar" dedi.
Olaydan sonra akşam hastaneye gittiğini, sabah da Yusuf'u hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğini ilettiğini belirten Bulut, "Kazayı bu şekilde atlattığımız için Allah'a şükürler olsun. Üzerindeki yükle birlikte kamyonun ağırlığı 12 Ton. Altında kalan çocuk ise 30 kilo. Bu şekilde atlatmak bir mucize oldu" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.