Kanaltürk ve Bugün Tv Demirören Grubu'na satılıyor

Kayyum yönetimi tarafından işletilen Kanaltürk ve Bugün TV'nin Demirören Grubu'na satılacağı iddia ediliyor.

24 Aralık 2015 Perşembe 00:12
Kanaltürk ve Bugün Tv Demirören Grubu'na satılıyor






Kanaltürk ve Bugün Tv Demirören Grubu'na satılıyor

El konulduktan sonra kayyum yönetimine bırakılan Koza Grubu'nda iki TV kanalının satışı göndemde. Medyafaresi'nde yer alan haberlere göre, satış işlemine Bugün ve Kanaltürk'ün sahibi Akın İpek'in de onay verdiği konuşuluyor. Satış süreci öncesi kanalların üst yönetimindeki isimlerin de başka görevlere atandığı gelen haberler arasında.

DEMİRÖREN GRUBUNA GEÇİYOR

Bir süredir kayyum tarafından yönetilen Kanaltürk ve Bugün TV ‘yi, Milliyyet ve Vatan Gazeteleri'nin içinde bulunduğu Demirören grubunun alacağı iddia edildi.

Medyafaresi’nde yer alana habere göre, Akın İpek kötü yönetildiğini düşündüğü medya şirketlerinin daha fazla zarar etmemesi ve değer kaybı yaşamaması için harekete geçti. Akın İpek iddiaya göre kayyum’a bir mesaj göndererek, Kanaltürk ve Bugün TV’nin satışına onay verdiğini iletti.

Medya kulislerinde bir süredir Kanaltürk ve Bugün TV’nin Demirören grubu tarafından satın alınacağı da konuşuluyordu.

Bu iddiaları destekleyen bir son gelişme ise Kanaltürk ve Bugün TV’ye atanan Kayyum heyetinin başındaki Ümit Önal’ın önceki gün Digitürk genel müdürlüğüne atanması oldu.



Son Güncelleme: 24.12.2015 00:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
a 2015-12-24 08:02:08

Açılma ihtimali varmı kanalların kanalturk filan inşallah açılır