Kar altında selfie

Bedir ALTUNOK/KARS, () - DOĞU Anadolu Bölgesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Kars'ta gece her yer beyaza bürünürken, yarıyıl tatilindeki çocuklar dışarı çıkıp  kar topu oynadı,...

27 Ocak 2015 Salı 12:16
Kar altında selfie






Bedir ALTUNOK/KARS, () - DOĞU Anadolu Bölgesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Kars'ta gece her yer beyaza bürünürken, yarıyıl tatilindeki çocuklar dışarı çıkıp  kar topu oynadı, gençler 'selfie' yaptı.
Doğu Anadolu Bölgesinde dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı her yeri beyaza bürüdü. Kars'ta kar yağışına sevinen çocuklar kar topu oynayıp yürüyüş yaptı. Kardan adam yapan gençler daha sonra cep telefonlarıyla selfie yaptı.

Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğü Doğu Anadolu Bölgesinin Orta Akdeniz üzerinden gelen alçak basınç sistemi etkisi altına girdiğini bildirdi. Kar yağışının 28 Ocak'ta bölgede yine etkili olacağını belirten yetkililer havanın 2-3 derece ısınacağına dikkati çekti. Bölgede dün gece ölçülen en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 16, Muş'ta 13, Ardahan'da 12, Ağrı'da 10, Erzurum'da 5, Iğdır'da 2 derece oldu. Kayak Merkezlerindeki kar kalınlıkları son yağan karın ardından Palandöken'de 87, Konaklı'da 77, Sarıkamış'ta 72 santime ulaştı. Şehir merkezlerindeki kar kalınlıkları ise Ağrı'da 17, Ardahan'da 16, Erzurum'da 12, Kars'ta 3 santim oldu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.