Kar Kaplanları, Erciyes'te 'kar banyosu' yaptı

Faruk ÇUHADAROĞLU/KAYSERİ, () - KAYSERİ’de adlarını kar banyosuyla duyuran 'Kar Kaplanları', Erciyes Dağı’nda sezonun kar banyosunu yaptı. Kar Kaplanları Derneği Başkanı Halim Demir Hidayetoğlu, üyeleri arasında,...

25 Ocak 2015 Pazar 09:26
Kar Kaplanları, Erciyes'te 'kar banyosu' yaptı






Faruk ÇUHADAROĞLU/KAYSERİ, () - KAYSERİ’de adlarını kar banyosuyla duyuran 'Kar Kaplanları', Erciyes Dağı’nda sezonun kar banyosunu yaptı.
Kar Kaplanları Derneği Başkanı Halim Demir Hidayetoğlu, üyeleri arasında, emekli, eczacı, mühendisler ve doktorların da bulunduğunu belirtirken, Erciyes’te karda yürüyüp ter attıklarını ardından kar banyosu yaparak attıklarını anlattı. Hidayetoğlu, şöyle dedi:
"Biz kar kaplanlarıyız. Derneğimizin çeşitli faaliyetleri var. Fidan dikiyoruz. Bu sene de tohum ektik, şimdi tohumlar karın altında. Yazın inşallah filizlenecek. Derneğimiz 1990 yılından beri faaliyetlerine devam ediyor. 300 üyemiz var. Kar banyosu yapabilmek için 8-10 kilometre yürüyoruz. Isındıktan sonra kar banyosu kolay oluyor. Her insan rahatlıkla yapıyor. Yazın da çağlayanlarda genel kondisyon çalışmasının ardından banyo yapıyoruz. Bizim derneğimiz dostluk derneği. Bizde siyaset yok, ticaret yok, dostluk var, sevgi var."

Dernek üyesi İnşaat Mühendisi Ahmet İzci de sabah namazından sonra yola çıkıp, saat 07.00'de Erciyes’e geldiklerini anlatırken, "8-10 kilometre yürüdük. Sabah sporumuzu ve kültür-fizik yaptık. Üşümedik, terledik. Herkese tavsiye ediyoruz. Bize katılsınlar, bizimle gelsinler, kar banyosu yapsınlar" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.