Kar Nedeniyle Denizli-antalya Karayolunda Ulaşım Aksadı

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, () - DENİZLİ'de kar yağışı nedeniyle Antalya karayolu Cankurtaran mevkiinde ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Polis ekipleri, kar lastiği ve zinciri olmayan araçlara geçiş izni vermedi.  Denizli-Antalya...

26 Kasım 2014 Çarşamba 01:54
Kar Nedeniyle Denizli-antalya Karayolunda Ulaşım Aksadı






Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, () - DENİZLİ'de kar yağışı nedeniyle Antalya karayolu Cankurtaran mevkiinde ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Polis ekipleri, kar lastiği ve zinciri olmayan araçlara geçiş izni vermedi. 
Denizli-Antalya Karayolu'nda kar kalınlığının 20 santimetreye ulaşması üzerine polis ekipleri, karayolunda denetimlerini artırdı. Karayolunun yüksek kesimlerinde kar kalınlığının artması üzerine polis ekipleri, zincir takmayan ve kar lastiği olmayan araçların geçişine Denizli çıkışında Cankurtaran Mevkiinde izin vermedi. Karayolları ekipleri, yol açma ve tuzlama çalışmaları yaparken, polis ekipleri de kazalara karşı vatandaşları uyardı. Zinciri olmayan sürücüler ise, yolda zincir alıp, lastiklerine takarak yollarına devam ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.