Karaman Adliyesi'nde savcı Kiraz'ın şehit edilmesi kınandı

Muammer ŞEN/KARAMAN, () - İSTANBUL'da şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz’a yapılan terörist saldırı, Karaman Adliyesi'nde hakim, savcı ve personel tarafından kınandı. Karaman Adliyesi önünde biraraya gelen hakim, savcı...

01 Nisan 2015 Çarşamba 16:40
Karaman Adliyesi'nde savcı Kiraz'ın şehit edilmesi kınandı






Muammer ŞEN/KARAMAN, () - İSTANBUL'da şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz’a yapılan terörist saldırı, Karaman Adliyesi'nde hakim, savcı ve personel tarafından kınandı.
Karaman Adliyesi önünde biraraya gelen hakim, savcı ve avukatlar, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği terörist saldırıyı kınadı. Adliyedeki güvenlik önemlerinin artırılmasına talep eden grup adına konuşan Adalet Büro- Sen İl Temsilcisi Hüdaverdi Soydoğan, "Daha önce Karaman'da bizlerle birlikte görev yapmış olan Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz'a yapılan bu saldırıyı kınıyoruz. Bizler adliye çalışanları olarak gerekli güvenlik tedbirlerinin biran önce alınmasını bekliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" dedi. Grup basın açıklamasının ardından Adliye'ye döndü.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.