Karaman'da Teröre Tepki

Serdar ÖZGÜR/ KARAMAN, () - KARAMAN’da bir grup, Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yapılan hain saldırı sonucu 3 askerin şehit olmasının ardından terör olaylarına tepki gösterdi. Şehitler anısına saygı duruşunda bulunan grup İstiklal...

26 Ekim 2014 Pazar 01:35
Karaman'da Teröre Tepki






Serdar ÖZGÜR/ KARAMAN, () - KARAMAN’da bir grup, Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yapılan hain saldırı sonucu 3 askerin şehit olmasının ardından terör olaylarına tepki gösterdi. Şehitler anısına saygı duruşunda bulunan grup İstiklal Marşı okudu.  
Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde toplanan aralarında Büyük Birlik Partisi Karaman İl Başkanı Abdi Emin Aydoğdu'nun da bulunduğu grup ellerinde Türk bayraklarıyla teröre tepki gösterdi. Saldırıda şehit olanlar anısına saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı okuyan grubu çevredeki vatandaşlarda destekledi. Grup daha sonra sessizce dağıldı.

FOTOĞRAFLI  

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.