Karasu'yu karıştıran ölüm: Hastanede karantina kaldırıldı

Karasu'da Nihat Türüt adlı yaşlı bir vatandaşın yüzünde yanıklar halde ölü olarak bulunması ilçeyi karıştırdı. Yaşlı adamın kimyasal zehirlenmeden öldüğü sanılırken, elektrik sobasının karşısında kalp krizinden can verdiği belirlendi.

06 Aralık 2016 Salı 01:55
Karasu'yu karıştıran ölüm: Hastanede karantina kaldırıldı






Karasu'yu karıştıran ölüm: Hastanede karantina kaldırıldı

Sakarya'nın Karasu İlçesi'nde evinde elektrikli ısıtıcının önünde ölü bulunan ve yüzünde yanıklar oluşan 64 yaşındaki Nihat Türüt'ün cesedinin konulduğu Karasu Devlet Hastanesi, kimyasal madde zehirlenmesi şüphesiyle karantinaya alındı. Nihat Türüt'ün kalp krizinden öldüğü tespit edilince karantina son buldu.

Karasu Darıçayırı Mahallesi'nde yaşayan Nihat Türüt, akşam saatlerinde evinde elektrikli ısıtıcının yanında ölü bulundu. Yüzünde yanıkların olduğu görülen Nihat Türüt'ün cesedi, cenaze aracıyla Karasu İlçe Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Nihat Türüt'ün ölümünde kimyasal madde zehirlenmesinden şüphelenen hastane yetkilileri, durumu Sakarya Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bildirirken, hastane de karantinaya alındı. Yapılan incelemede Nihat Türüt'ün ilk belirlemelere göre kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği belirlendi. Karantina, AFAD ekiplerinin incelemesi sonrası son buldu. Yaşlı adamın evinde de inceleme yapılırken, herhangi bir şüpheli duruma rastlanılmadığı belirtildi.
Nihat Türüt'ün eşinin ise bir hafta önce vefat ettiği öğrenildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.