Karısıyla danseden yeğeninin boğazını kesti

Karısıyla danseden öz yeğeninin boğazını bıçakla keserek öldüren adam kendini 'Yeğinim karıma sarkıntılık ediyordu dayanamadım' diyerek savundu.

22 Aralık 2015 Salı 10:55
Karısıyla danseden yeğeninin boğazını kesti






Karısıyla danseden yeğeninin boğazını kesti


Aydın'da arkadaşının doğum günü eğlencesine giden Niyazi Yanar, imam nikâhlı eşiyle dans ettiği için yeğeninin boğazını keserek öldürdü. Daha önce de karısına sarkıntılık ettiği için aralarının bozuk olduğunu söyleyen Niyazi Yanar 'Yine sarkıntılık ederken gördüm dayanamadım' diyerek kendini savundu.

Aydın'da Efeler ilçesinde yaşayan Niyazi Yanar (46), önceki gece 5 yıllık imam nikâhlı eşi Ş. Ç. (46) ile mahalleden arkadaşları olan Ahmet Bay'ın kızının doğum günü eğlencesine gitti. Eğlence sırasında, Yanar'ın evli ve üç çocuk babası yeğen Ali İhsan Yanar da eve geldi.. Gecenin geç saatlerine kadar süren alkollü eğlencede Niyazi Yanar bir ara dışarıya çıktı.
EŞİYLE DANSEDİYORDU
Geri döndüğünde yeğeni ile imam nikâhlı eşini dans ederken buldu. Kıskançlık krizine giren Niyazi Yanar, yeğenile tartışmaya başladı. Komşuların araya girmesiyle biten tartışmanın ardından Niyazi Yanar, parti bittikten sonra kuzenini konuşmak için Ilıcabaşı Mahallesi'ndeki boş alana çağırdı.

Burada yeniden başlayan tartışma, iki tarafın alkollü olmasının da etkisiyle kavgaya dönüştü. Bunun üzerine yanında taşıdığı bıçağı çıkaran Niyazi Yanar, kuzeninin boğazını kesti. Ali İhsan Yanar'ı kanlar içerisinde yerde görenler polise durumu bildirdi. Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Ali İhsan Yanar, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

EŞİME DAHA ÖNCE DE SARKINTILIK ETTİ

Olaydan sonra kaçan ve kısa sürede polis tarafından yakalanan Niyazi Yanar'ın, emniyetteki ifadesinde, "Yeğenim, daha önce bir düğünde eşime sarkıntılık etmişti. Bu nedenle aramızda husumet vardı ve konuşmuyorduk. Doğum günü eğlencesinde de dans etme bahanesiyle kaldırdığı eşime sarkıntılık ettiğini görünce sinirlendim. Kendisini uyarınca bana bağırıp hakaret etti. Alkolün de etkisiyle sinirlerime hâkim olamadım. Pişmanım" dediği öğrenildi.  Sabah


Son Güncelleme: 22.12.2015 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.