Kavşakta İki Ambulans Çarpişti

Oktay ÇAYIRLI/MİLAS (Muğla), () - MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde iki ambulansın kavşakta çarpıştığı kazada, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. 2 ambulansta da hasar oluştu. Kaza, bugün saat 12.30 sıralarında, Kırcağız Kavşağı'nda...

28 Kasım 2014 Cuma 15:47
Kavşakta İki Ambulans Çarpişti






Oktay ÇAYIRLI/MİLAS (Muğla), () - MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde iki ambulansın kavşakta çarpıştığı kazada, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. 2 ambulansta da hasar oluştu.
Kaza, bugün saat 12.30 sıralarında, Kırcağız Kavşağı'nda meydana geldi. Hasta ihbarı üzerine yola çıkan ve 19 Mayıs Bulvarı'ndan ilerleyen Salih Kabay yönetimindeki 48 AY 663 plakalı ambulans ile Labranda Bulvarı Kavşağı'ndan ilerleyen içinde bir hastanın bulunduğu Ömür Akkaya yönetimindeki 48 DG 711 plakalı ambulans kavşakta çarpıştı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Sürücü Akkaya'nın kullandığı ambulanstaki hasta, kaza yerine çağrılan başka bir ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan incelemeler sonrası araçlar yoldan kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.