Kayıp Alzheimer Hastasını Jandarma Buldu

BALIKESİR'in Savaştepe İlçesi'ndeki evinden geçen cumartesi sabahı ayrılıp bir daha dönmeyen alzheimer hastası 55 yaşındaki Selahattin Kapan, jandarma ekipleri tarafından 30 saat sonra bulundu. Evli ve 3 çocuk babası Kapan, hastaneye...

20 Ekim 2014 Pazartesi 14:04
Kayıp Alzheimer Hastasını Jandarma Buldu






BALIKESİR'in Savaştepe İlçesi'ndeki evinden geçen cumartesi sabahı ayrılıp bir daha dönmeyen alzheimer hastası 55 yaşındaki Selahattin Kapan, jandarma ekipleri tarafından 30 saat sonra bulundu. Evli ve 3 çocuk babası Kapan, hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı.
Bozalan Mahallesi'nde yaşayan, uzun süredir psikolojik tedavi gören ve alzheimer hastası olduğu belirtilen Selahattin Kapan, geçen cumartesi günü sabah saatlerinde evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Durumdan şüphelenen eşi Sevim Kapan, köylülerden yardım istedi. Köylüler tarafından başlatılan arama çalışmaları sonuç vermeyince, Savaştepe İlçe Jandarma ekiplerine haber verildi. AFAD ekiplerinin de sevk edildiği bölgede yapılan aramalarda, evli ve 3 çocuk babası Kapan, dün akşam saatlerinde, evine yaklaşık 2 kilometre mesafedeki dere yatağında çalılıkların arasına bulundu. Askerlerin su verip sırtlarında taşıdığı Kapan, daha sonra Savaştepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedaviye alındı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.