Kayıp besici 25 saat sonra otomobilinde ölü bulundu (2)

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, besicilik yapan 46 yaşındaki Orhan Sönmez'in cinayet zanlısı olarak jandarma eşi S.S., hamile kızı M.Ç., oğlu F.S. ve kızı M.Ç.'nin yasak aşk yaşadığı iddia edilen H.K....

07 Mart 2015 Cumartesi 19:50
Kayıp besici 25 saat sonra otomobilinde ölü bulundu (2)






4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, besicilik yapan 46 yaşındaki Orhan Sönmez'in cinayet zanlısı olarak jandarma eşi S.S., hamile kızı M.Ç., oğlu F.S. ve kızı M.Ç.'nin yasak aşk yaşadığı iddia edilen H.K. gözaltına alındı. Jandarmadaki sorgularında şüphelilerin Orhan Sönmez'i kaldığı hayvanlarının yanındaki evde döverek öldürdüklerini, cesedini H.K. ile F.S.'nin sürükleyerek yaklaşık 200 metre ilerdeki otomobiline götürüp, arka koltuğa yatırdıkları, ardından da boynundaki saman balyası ipini otomobilin kapısına bağlayarak intihar süsü vermeye çalıştıkları ortaya çıktı. Şüphelilerden S.S.'nin olayı en ince detayına kadar jandarmaya anlatıp, suçlarını itiraf ettikleri de öğrenildi. Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.