Kayıp genç kız arkadaşının evinde bulundu

İZMİR'in Konak İlçesi'nde, bir süre önce evinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan 18 yaşındaki Sıdıka Özdemir, polis tarafından Karabağlar İlçesi'nde bir arkadaşının evinde bulundu. Özdemir'in kendi isteğiyle arkadaşının...

01 Temmuz 2015 Çarşamba 20:31
Kayıp genç kız arkadaşının evinde bulundu






İZMİR'in Konak İlçesi'nde, bir süre önce evinden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan 18 yaşındaki Sıdıka Özdemir, polis tarafından Karabağlar İlçesi'nde bir arkadaşının evinde bulundu. Özdemir'in kendi isteğiyle arkadaşının yanında kaldığı öğrenildi.
Basmane Semti'nde yaşayan Aytekin Özdemir'in (42) kızı Sıdıka Özdemir geçen 20 Haziran'da evden ayrıldı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Aramalarına rağmen kızını bulamayan Aytekin Özdemir, durumu polise bildirdi. Harekete geçen polis, geç kızı bulmak için çalışma başlattı. Sıdıka Özdemir'in Karabağlar İlçesi'ndeki bir adreste olduğunu tespit eden polis, söz konusu adrese gittiğinde Özdemir ile karşılaştı. Genç kızın, kendi isteğiyle arkadaşının yanında kaldığını ve babasından korktuğu için de durumu anlatamadığı belirtildi. Sıdıka Özdemir'in bulunması ile ilgili babasına da bilgi verildiği öğrenildi.
FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.