Kayıp oğlunu yangın yerinde arıyor

Elvan EZBER İSTANBUL, () ÜSKÜDAR’da sabah 'işe gidiyorum' diyerek evden çıkan 18 yaşındaki Furkan Şengül’den, 17 Şubat'tan bu yana haber alınamıyor. Baba Recep Şengül, oturduğu mahallede yanan bir barakadan çıkan cesedin...

27 Şubat 2015 Cuma 17:07
Kayıp oğlunu yangın yerinde arıyor






Elvan EZBER İSTANBUL, () ÜSKÜDAR’da sabah 'işe gidiyorum' diyerek evden çıkan 18 yaşındaki Furkan Şengül’den, 17 Şubat'tan bu yana haber alınamıyor. Baba Recep Şengül, oturduğu mahallede yanan bir barakadan çıkan cesedin oğluna ait olup olmadığının tespit edilmesi için DNA testi yaptırdı. Acılı baba, çocuğundan bir işaret bulmak için her gün yangın yerinde arama yapıyor.

Özel bir hastanenin kantininde çalışan 18 yaşındaki Furkan Şengül, 17 Şubat sabahı 'işe gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. O günden sonra Furkan’dan bir haber alamayan ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Bir gün sonra ise Şengül ailesinin oturduğu Küplüce Mahallesi’nde çıkan yangında bir baraka kül oldu. itfaiye ekipleri yaptıkları araştırmada barakada bir erkek cesedine ulaştı. Kimliği belirlenmek için ceset Adli Tıp Kurumu’na götürülürken baba Recep Şengül tekrar polise gitti. Cesedin çocuğuna ait olabileceğini düşünen acılı baba DNA testi için başvuruda bulundu.

 

O günden sonra baba Recep Şengül, her gün yangın yerine gidip oğluna ait bir elbise parçası, kolye, saat gibi özel eşya arıyor. Yüreğindeki yangının sönmediğini belirten baba Recep Şengül, “Oğlum hala bulunamadı. Bu barakada yangında bir ceset bulunduğunu öğrenince koşup buraya geldim. Oğlumdan bir parça aradım. Her gün buraya gelip aramalar yapıyor, oğlumu küller içinde arıyorum. DNA testi için başvurduk sonucu bekliyoruz. Buradaki ceset oğluma mı yoksa başka birine mi ait bir an önce netleşsin istiyorum. Tüm yetkililerden yardım bekliyorum“ dedi.

(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.