Kaymakamlık Binasına Saklanmak İsteyen Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Cem ULUCAN/ AYDIN, () - İZMİR'den kiraladıkları otomobil ile geldikleri Aydın'da 2 evden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 3 kişi, kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı. Şüphelilerden B.Y. (20), polisten kaçarken Efeler Kaymakamlığı...

07 Kasım 2014 Cuma 20:45
Kaymakamlık Binasına Saklanmak İsteyen Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı






Cem ULUCAN/ AYDIN, () - İZMİR'den kiraladıkları otomobil ile geldikleri Aydın'da 2 evden hırsızlık yaptıkları ileri sürülen 3 kişi, kovalamaca sonucu polis tarafından yakalandı. Şüphelilerden B.Y. (20), polisten kaçarken Efeler Kaymakamlığı binasına saklanmak isterken polis tarafından gözaltına alındı.
Efeler Mahallesi, 2255 Sokak'taki bir apartmanın 9 ve 10 numaralı dairelerden, dün hırsızlık yapıldı. Polis, çevrede yaptığı istihbarat çalışması sonucu kapı kilitlerini kırarak evlere giren hırsızların eşkallerini belirledi. Yapılan araştırma sonunda şüphelilerin İzmir'den kiralanan 33 NHY 73 plakalı otomobille kaçtıkları tespit edildi. Plakası belirlenen otomobil, Efeler Kaymakamlığı yakınlarında fark edilince takip başladı. Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan 3 şüpheli, kaymakamlık binası önüne geldiğinde otomobili terkedip, yaya olarak kaçmaya başladı. Polis şüphelilerden yapan H.İ.Ç. (22) ve M.A.'yı (17) kovalamaca sonucu yakaladı. Kaçan diğer şüpheli B.Y.'nin (20) ise kısa bir süre sonra saklandığı kaymakamlık binası tuvaletinde yakalanıp, gözaltına alındı. Şüphelilerin İzmir, Antalya, Muğla, Denizli, Çanakkale ve Manisa toplam 15 hırsızlık suçundan arandıkları belirlendi. Yaşı küçük olan M.A., Çocuk Şube ekiplerine teslim edildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden H.İ.Ç ve B.Y. tutuklandı. Yaşı küçük olan diğer şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.