Kayseri'de Cumhuriyet Resepsiyonu Ve Halk Oyunları İptal

CUMHURİYET Bayramı'nın 91'inci yılı kutlamaları Kayseri’de de denkli görüntülere sahne oldu. Tören sonrası vatandaşlara çam fidanları dağıtıldı. Kentteki ilk tören valilikte yapıldı. Vali Orhan Düzgün, burada tebrikleri...

29 Ekim 2014 Çarşamba 13:25
Kayseri'de Cumhuriyet Resepsiyonu Ve Halk Oyunları İptal






CUMHURİYET Bayramı'nın 91'inci yılı kutlamaları Kayseri’de de denkli görüntülere sahne oldu. Tören sonrası vatandaşlara çam fidanları dağıtıldı.
Kentteki ilk tören valilikte yapıldı. Vali Orhan Düzgün, burada tebrikleri kabul etti. Daha sonra Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'nda düzenlenen törende, Karaman’da meydana gelen maden kazası nedeniyle halk oyunları gösterisi programdan çıkarılarak iptal edildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yazılı mesajının okunması, Vali Orhan Düzgün’ün konuşması, artistik jimnastik gösterisi, Cumhuriyet Kupası'nda derece giren 4 ekibe kupa verilmesi ve geçit sonrası tören sona erdi. Bu arada, Kayseri’de resmi geçit törenine ilk kez Volkswagencilerin ve bisikletçilerin geçitleri de renk kattı.  Bu arada, Kayseri Valiliği, bu gece yapılacak Cumhuriyet resepsiyonu ile Cumhuriyet alanındaki  havai fişek gösterisini Karaman'da meydana gelen maden kazası nedeniyle iptal etti. Vatandaşlara Vali Düzgün tarafından çam fidanları dağıtıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.