Kayseri'de Meşaleli İsrail’e Tepki Yürüyüşü

KAYSERİ'de Kardeşlik ve İyilik Platformu üyeleri, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarına tepki gösterip, meşaleli yürüyüş yaptı. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Bürüngüz Camii’nde akşam namazının ardından...

07 Kasım 2014 Cuma 19:13
Kayseri'de Meşaleli İsrail’e Tepki Yürüyüşü






KAYSERİ'de Kardeşlik ve İyilik Platformu üyeleri, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarına tepki gösterip, meşaleli yürüyüş yaptı.
Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Bürüngüz Camii’nde akşam namazının ardından toplanan kadın ve erkeklerden oluşan grup, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarına tepki gösterdi. 'Allah çalışkan mazlumun yanındadır', 'Mescid-i Aksa bizim davamızdır', 'Müslümanların acısı ortaktır' ve 'Mescid-i Aksa yalnız değilsin' yazılı pankart açan grup, sloganlarla İsrail’i protesto etti. Meşale yakan yaklaşık 500 kişilik grup, daha sonra Sivas caddesinde yürüdü. Bir alışveriş merkezi önünde yürüyüşü tamamlayan grup, yanlarında getirdikleri ve üzerinde 'I love you' yazılı dilek balonlarını tutuşturup, havaya bıraktı. Grup, olaysız dağıldı.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.