Kerem'in kulağını koparan köpeğin sahibi aranıyor

İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde dondurma almaya giden 3.5 yaşındaki Kerem Berat İşcan'a saldırıp sağ kulağı ve kafa derisinin bir bölümünü kopartan Arjantin Dogo pitbull cinsi köpeğin sahibi Ş.G.'nin olay günü polis merkezine gitmediği...

27 Temmuz 2015 Pazartesi 11:46
Kerem'in kulağını koparan köpeğin sahibi aranıyor






İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde dondurma almaya giden 3.5 yaşındaki Kerem Berat İşcan'a saldırıp sağ kulağı ve kafa derisinin bir bölümünü kopartan Arjantin Dogo pitbull cinsi köpeğin sahibi Ş.G.'nin olay günü polis merkezine gitmediği ortaya çıktı. Hakkında bir başka suçtan da arama kararı bulunduğu öğrenilen Ş.G.'nin yakalanması için polisin başlattığı çalışma sürüyor.
Yeşilyurt Sevgi Yolu'nda geçen perşembe günü saat 12.20'de meydana gelen olayda, Kerem Berat İşcan, arkadaşlarıyla evinin yakınındaki bakkala dondurma almaya gitti. Bu sırada Ş.G. de Arjantin Dogo cinsi köpeğini gezdirmeye çıkarttı. Kerem Berat İşcan'a, sahibinin elinden kurtulan köpek saldırdı. Çocuk çevrede bulunan vatandaşlar tarafından köpeğin ağzından alınıp kurtarıldı, ancak minik Kerem'in sağ kulağı ile kafa derisinin büyük bölümü koptu. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan İşcan'ın kopan kulağı bulunamadığından, yerine dikilemedi.
PROTEZ KULAK TAKILACAK
Minik Kerem İşcan'ın 15 gün sonra bir operasyon geçireceği, yapılacak olan bu ameliyatta kafa derisinin onarılacağı belirtilirken, 6 yaşına girmesini bekleyen plastik cerrahi uzmanlarının, yeni operasyonla Kerem'e protez kulak takacağı bildirildi.
SALDIRGAN KÖPEĞİN SAHİBİ KARAKOLA HİÇ GİTMEMİŞ
Olayın ardından polis merkezine giderek ifade verdiği ve daha sonra serbest bırakıldığı belirtilen saldırgan köpeğin sahibi Ş.G.'nin, polis merkezine hiç gitmediği ortaya çıktı. Hakkında bir başka suçtan da arama kararı bulunduğu öğrenilen Ş.G.'nin yakalanması için polisin başlattığı çalışma sürüyor. Bu arada olay günü belediye ekipleri tarafından gözetim altına alınan saldırgan köpeğin, kontrol altında tutulmaya devam edildiği öğrenildi.

FOTOĞRAF

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.