Kılıçdaroğlu, Çeşme çarşısında kadınlara karanfil verdi

Elif DEMİRCİ/İZMİR, () - İZMİR'in Çeşme İlçesi'nde '2015 seçimlerine doğru sağlık politikalarına bakış' konulu toplantıda sağlık çalışanları ve akademisyenlerle basına kapalı toplantı yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,...

08 Mart 2015 Pazar 15:33
Kılıçdaroğlu, Çeşme çarşısında kadınlara karanfil verdi






Elif DEMİRCİ/İZMİR, () - İZMİR'in Çeşme İlçesi'nde '2015 seçimlerine doğru sağlık politikalarına bakış' konulu toplantıda sağlık çalışanları ve akademisyenlerle basına kapalı toplantı yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğlen çarşıya çıkıp esnafı selamladı, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı, kırmızı karanfil verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çeşme Sheraton Oteli'nde 2015 yılı seçim bildirgesinde yer vermek üzere, '2015 seçimlerine doğru sağlık politikalarına bakış' konulu toplantıda sağlık çalışanlarının sorunlarını ve önerilerini dinledi. Kılıçdaroğlu basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından, Çeşme Çarşısı'nda esnafı selamladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara kırmızı karanfil dağıttı.
Kılıçdaroğlu'nun çarşı ziyaretinde ilginç diyaloglar yaşandı. CHP liderinin karanfil verdiği bir kadın, "Bizin için en büyük hediye sizsiniz" derken, bir başka kadın "Bu ülkenin başında kimin olduğu önemli değil. Ama ben mutlu olmak istiyorum. Emekliyim, geçinebileceğim düzeyde bir ücret alıp, huzurlu yaşamak istiyorum. Sizi sürekli dinliyorum. Halk dilinde konuşmuyorsunuz" dedi. Kılıçdaroğlu da "Benden ne duymak istiyorsunuz? Emekliler için yapacaklarımızı tüm açık yürekliliğimle anlatıyorum" diye konuştu. Kılıçdaroğlu, esnafı ziyaret ederken, kaldırımda yatarak güneşlenen köpekleri rahatsız etmemek için çevresinden dolandı ve "Hep sarayda mı yatacaklar biraz da kaldırımda yatsınlar" dedi. Kılıçdaroğlu yaklaşık 200 partili ile Alaçatı'da da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Daha sonra Kaptanın Yeri adlı restoranda, öğle yemeğinde balık yedi.

Kılıçdaroğlu'nun 16.00'da İzmir'den ayrılması bekleniyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.