Kılıçdaroğlu'ndan terör saldırılarında yakınlarını kaybedenlere ziyaret

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, YPG/PKK'nın Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde sivillere yönelik düzenlediği roket saldırısı sonucu yaşamını yitirenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

14 Nisan 2018 Cumartesi 18:15
Kılıçdaroğlu'ndan terör saldırılarında yakınlarını kaybedenlere ziyaret






HATAY (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay'daki programı kapsamında gittiği Reyhanlı ilçesinde, ellerinde Türk bayrağı ve meşaleler bulunan bir grup vatandaş tarafından karşılandı. Vatandaşlar kendileriyle bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu'na karanfil verdi.

Kılıçdaroğlu daha sonra, 2 Şubat'ta YPG/PKK'nın Reyhanlı ilçesinde sivillere yönelik roket saldırısında yaşamını yitiren Rıfat Sinirli'nin Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret ederek, Sinirli'nin eşi Aşune Sinirli'ye başsağlığı diledi.

Ardından 2 Şubat'taki aynı saldırıda yaşamını yitiren Ahmet Şanverdi'nin Esentepe Mahallesi'ndeki evini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, daha sonra 31 Ocak'ta YPG/PKK'lı teröristlerce atılan roketin Yeni Mahalle'deki evlerine isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren 17 yaşındaki Fatma Avlar'ın ailesine taziyede bulundu.

Avlar'ın babası Ahmet Avlar'a başsağlığı dileklerini ileten Kılıçdaroğlu'nun ziyaretinde Kur'an-ı Kerim okundu.

Muhabir: Lale Köklü,Erdal Türkoğlu

Anahtar Kelimeler:
Politika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.