Kilis’te Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, () - KİLİS’te, Cumhuriyet'in kuruluşunun 91’inci yıl dönümü törenle kutlanırken etkinlikler iptal edildi. Suriye Sınırındaki Kilis’te, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Suriyeli öğrencilerin katılımıyla...

29 Ekim 2014 Çarşamba 12:21
Kilis’te Cumhuriyet Bayramı Kutlandı






Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, () - KİLİS’te, Cumhuriyet'in kuruluşunun 91’inci yıl dönümü törenle kutlanırken etkinlikler iptal edildi.
Suriye Sınırındaki Kilis’te, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Suriyeli öğrencilerin katılımıyla yoğun güvenlik önlemleri arasında kutlandı.
Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kutlamalara, Vali Süleyman Tapsız, Garnizon Komutan ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce, Belediye Başkanı Hasan Kara, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, daire müdürleri, askeri ve mülki erkan ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Tören, asker ve öğrencilerin resmi geçişiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.