Kırcaali yerel seçimlerini HÖH adayı kazandı

BULGARİSTAN’da yapılan yerel genel seçimlerde 28 il arasında tüm partilerin üzerinde önemle durduğu Kırcaali’de başkanlığı 4'üncü kez HÖH adayı Hasan Aziz kazandı.

26 Ekim 2015 Pazartesi 02:05
Kırcaali yerel seçimlerini HÖH adayı kazandı






Kırcaali yerel seçimlerini HÖH adayı kazandı


BULGARİSTAN’da yapılan yerel genel seçimlerde 28 il arasında tüm partilerin üzerinde önemle durduğu Kırcaali’de başkanlığı 4'üncü kez Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) adayı Hasan Aziz kazandı. Üyelerinin çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu HÖH, seçim zaferini kentin sokaklarında müzik ekibinin eşliğinde tur atarak kutladı.
Bulgaristan’da yapılan yerel seçimlerde iktidarları Avrupa için Vatandaşlar Partisi (GERP) başta başkent Sofya, Varna, Filibe olmak üzere olmak üzere büyük kentlerde ilk turda yüzde 50’nin üzerinde oy olarak seçimleri kazandı. Bulgaristan seçimlerinde tüm partilerin üzerinde önemle durduğu Kırcaali’yi 4'üncü kez üyelerinin çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Hak ve Özgürlükler Hareketi kazandı.

ZAFER KUTLAMASI

Kırcaali’de 4'üncü kez başkanlık koltuğunu kazanan Hasan Aziz ile Hak ve Özgürlükler Hareketi'nin ilk turda yüzde 50’nin üzerinde oy alması ile soydaşlar kutlama için sokaklara döküldü. HÖH seçim bürosunun önünde toplanan binlerce soydaş Hasan Aziz’i kutladı. Seçmenlere teşekkür konuşması yapan Aziz, müzik ekibinin eşliğinde kent meydanına kadar ellerinde parti ve Bulgaristan bayrağı ile yürüdü. Ardından soydaşlar birlikte oynayarak zaferlerini kutladı. Soydaşlar daha sonra otomobilleri ile Kırcaali sokaklarında tur atarak seçimi kazanmanın keyfini yaşadılar.
Son Güncelleme: 26.10.2015 02:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.